Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Gheorghe Flutur vrea să facă un drum judeţean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul


Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care ‘a primit 70 de milioane de euro ca să schimbe tabăra Blaga pentru tabăra Boc’, vrea să facă un drum județean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul.
„Unul din baronii importanți în PDL, domnul Flutur, a primit 70 de milioane de euro ca să schimbe tabăra Blaga pentru tabăra Boc. Am cifrele oficiale puse la dispoziție de domnul Flutur Consiliului Județean, cum va cheltui cei 70 de mi-lioane primiți de la Elena Udrea ca să nu mai voteze cu Blaga, (…) de exemplu, pentru DJ 174, domnul Flutur vrea să facă un drum județean la costul de 1.362.285 de euro kilometrul. De asemenea, DJ Câmpulung – Stulpicani, kilometru este 902.262 de euro”, a afirmat Ponta.
Liderul PSD a susținut că, în 2010, tot în județul Suceava, potrivit informațiilor primite de la colegii săi din județ, drumurile județene executate cu fonduri din programul Operațional Regio-nal, din fonduri europene, ‘au fost făcute cu un preț de 306.562 de euro pentru un kilometru’.
„Din bani europeni, pe care Flutur nu reușește să-i fure la fel de bine, iată un drum la Suceava, un kilometru de drum, costă 300.000, din banii doamnei Elena Udrea, care nu sunt banii ei de acasă, ci sunt banii dvs. și ai noștri, ai tuturor, același kilometru se face cu 1.300.000 de euro. Deci, un milion de euro furat la fiecare kilometru pe care îl face domnul Flutur. Vorbim de o fraudă publică și la nivel național, avem   de-a face cu o mafie de stat. Niciodată în ultimii 20 de ani nu a existat un sistem de stat de fraudare a banului public așa cum există astăzi”, a mai susținut liderul social-democraților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?