Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

INFOPOL


Evenimente rutiere

La data de 12 septembrie a.c., ora 11.20, pe strada Bucegi din municipiul Focșani, un bărbat de 66 ani, din comuna Urechești, în timp ce conducea un autoturism a efectuat manevra de întoarcere pe trecerea pentru pietoni și nu a acordat prioritate de trecere unei minore în vârstă de 2 ani și 7 luni, din municipiul Focșani, angajată în traversare pe marcajul pietonal împreună cu bunicul său. În urma producerii impactului a rezultat rănirea ușoară a minorei, căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 
La data de 13 septembrie a.c., ora 00.45, pe DJ 202E în comuna Tîmboiești, polițiștii din Obrejița și Slobozia Bradului au depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; Golești –  Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?