Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Cele mai înfiorătoare locuri din lume


De ce ne atrag locurile înfiorătoare? A vizita un loc care își dă fiori este ca și cum ai trăi un film de groază. 

Iată care sunt cele mai înfiorătoare locuri din lume:

Mlaștina Manchac, din Louisiana
Aici nu veți întâlni vampiri sau ființe care își schimbă forma, ci foarte mulți aligatori. Se spune că noaptea mlaștina Manchac este populată de ființe cum ar fi prințesa voodoo Julie White și vârcolacul Raougarou. 

Tuol Sleng – Muzeul genocidului din Cambodgia
Lăzi pline cu oase umane și o masă de tortură se află printre exponatele înspăimântătoare de la fosta Închisoare 21 din Phnom Penh.  

Hotelul Stanley din Colorado
Între „rezidenții paranormali” se află un bărbat care cântă la pian și niște copii care fac farse la etajul al patrulea.

Isla de las Muñecas, din Mexic
„Insula păpușilor” a fost creată de un țăran bântuit de amintirea unei fetițe. Pentru a împăca spiritul acesteia, dar și pe cele ale altor copii morți, țăranul dornic să scape de coșmaruri a adunat sute de păpuși vechi, unora lipsindu-le ochii, altora membrele sau chiar capul. Ele au fost agățate de copaci și legate cu fire, în jurul insulei.

Pripiat, în Ucraina
Evacuat după dezastrul nuclear de la Cernobîl, din 1986, acest oraș din nordul Ucrainei este cel mai mare oraș-fantomă din lume.

Laguna Truk, din Micronesia

Åžaizeci de nave japoneze de război și 275 de avioane zac pe fundul lagunei cu ape turcoaz, fiind cel mai mare cimitir marin din lume și una dintre cele mai fascinante atracții subacvatice.

Catacombele Parisului

Capitala Franței oferă trei locuri subterane bântuite: catacombele pline cu scheletele a peste 6 milioane de francezi, canalizarea veche de 700 de ani și carierele de piatră subterane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?