Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Astăzi are loc Bursa pentru absolvenți!


Astăzi, de la ora 9.00, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, eveniment ce are loc atât în Focșani, la sala „Balada”, cât și în Adjud, la Casa de Cultură. Agenții economici contactați de angajații instituției au pus la bătaie peste 200 de locuri de muncă, printre care se regăsesc și cele date publicității pe lista posturilor vacante din această perioadă. 
Astfel, se pot angaja persoanele de meserie: operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, vinificator-pivnicer, paznic, ospătar (chelner), barman, femeie de serviciu, infirmier/infirmieră, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, tehnician topometrist, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer geodez, instructor de educație sanitară, asistent medical generalist, asistent social nivel superior, psiholog, kinetoterapeut, îngrijitor animale, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, sudor, lăcătuș montator pentru utilaje industriale, de construcții și agricole, lucrător comercial, electrician de întreținere și reparații, gestionar depozit, lucrător comercial, cofetar, patiser, brutar, lăcătuș mecanic, controlor calitate, inginer mecanic, lăcătuș construcții metalice și navale, secretară dactilografă și confecținer asamblor articole din textile. Locuri de muncă vacante mai sunt și pentru cei ce doresc să lucreze ca muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, șosele, poduri, baraje și necalificat la asamblarea produselor solide și semisolide.
    Foarte multe oferte de muncă vin din partea angajatorilor din țările Comunității Economice Europene. Astfel, în Germania sunt solicitate persoanele calificate ca: instalator întreținere (mecanic industrial), asistent medical, specialist electronică/ inginerie industrială, electrician, agent de vânzări, mecanic auto, electrician auto, mecanic instalator în instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, îngrijitor bătrâni, asistent/ însoțitor persoane în vârstă. În Marea Britanie sunt căutați în continuare asistenți medicali și asistenți sociali, iar în Irlanda psihiatri, asistenți medicali, psihiatru pediatric și doctor oftalmolog. În Norvegia se pot angaja câte un veterinar, muncitor asfaltator și terapeut SPA și doi bucătari preparate indiene, în timp ce în Franța încă e valabilă oferta pentru zece producători de vin (cognac).      
Foarte multe locuri de muncă sunt în Belgia, pentru: mecanic camion, șofer stivuitor (brațe retractabile pentru produse congelate), șofer camion (produse congelate), programator CNC/ operator mașină care se scufundă, reparator vehicule (panel beater), tehnician mentenanță (industria textilă), tehnician mentenanță (industria alimentară/ panificație), mecanic autobuz, inginer proiectant electric, inginer controale, analist funcțional, inginer de întreținere, senior inginer service PLC/ SCADA, analist de sistem, senior Delphi Analist Programator, senior Web Developer (PHP/ JavaScript), dezvoltator integrare software, dezvoltator software, inginer dezvoltator software, inginer testare software (Q&A), inginer introducere produs nou & rețea, măcelar și electrician camion.
    În Estonia poate semna contract de muncă un director tehnic, în Spania sunt solicitați 800 de culegători de căpșuni, în Austria sunt vacante câte zece posturi pentru coordonator echipă pentru munca în domeniul forestier și sugrav (zugrăveli și gletuieli), în Ungaria șanse mari de angajare o au 50 de confecționeri huse pentru mașini, iar în Lituania e disponibil un post pentru un planificator aprovizionare.
    Informații suplimentare cu privire la aceste locuri de muncă se pot obține la telefon 0237.224.677, persoană de contact Daniela Brihoianu din cadrul AJOFM Vrancea, sau 0237.230.186, persoană de contact Melania Bălescu din cadrul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Focșani. De asemenea, informații despre aceste posturi mai pot fi obținute și prin participarea la Bursa locurilor de muncă ce are loc astăzi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?