Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Elevii din Pitulușa au plantat copaci în curtea școlii


Elevii de la Școala Gimnazială Pitulușa, comuna Broșteni, au participat la plantarea de copaci în curtea școlii, cu ocazia „Zilei Internaționale a Păcii” (declarată de Organizația Națiunilor Unite), eveniment care a avut loc la nivel global pe 21 septembrie, la ora 12.00, ora locală pentru fiecare țară în parte. Evenimentul a făcut parte dintr-o campanie globală, la care au participat peste 5000 de școli din peste 120 de țări.  
„Plant a tree for Peace 2014” este o campanie organizată de Learning about Forests-LEAF și ENO-Environement Online, o școală globală virtuală pentru creșterea responsabilității față de mediu și dezvoltarea sustenabilă. Școlile din întreaga lume abordează aceleași subiecte cu privire la mediul înconjurător și împărtășesc rezultatele activității de învățare în comunitățile din care provin și lumii întregi, prin intermediul internetului.
Acțiunea organizată la Școala Gimnazială Pitulușa a fost coordonată de profesoare Doina Devetah, directorul unității școlare, fiind implicați elevii claselor I și a VI-a. Autoritățile locale s-au implicat și ele în proiect prin intermediul primarului Ion Alanei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?