Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Premiul III și trei mențiuni pentru elevi de la Colegiul „Gh. Balş“ Adjud la un simpozion național


La Simpozionul Național „Creativitate în educație și formare profesională”, ediția a VII-a, organizat de Colegiul Tehnic de Căi Ferate UNIREA Pașcani, la data de 19 mai 2017, echipajul Colegiului Tehnic „Gh. Balș” Adjud, format din Lazăr Andruța, Butnaru Denisa, Doboș Ana,  Spenchiu Andreea și Spenchiu Gabriela, eleve în clasa a IX-a, profil servicii, au obținut următoarele rezultate:
– premiul III la secțiunea „Spot publicitar”
– mentiune la secțiunea „Idei de afaceri creative”
– mențiune la secțiunea „Printuri de promovare”
– mențiune la secțiunea „Site web companie”.
Participarea elevilor la acest simpozion național a fost directă. Coordonator activitate: prof. dr. ec Mihai Savin. Au participat 10 echipaje.
Obiectivele simpozionului național, urmărite la secțiunea elevi:
– Încurajarea spiritului antreprenorial în comunitatea educațională;
– Formarea și dezvoltarea competențelor prin participarea activ-creativă și responsabilă a elevilor;
-Formarea și exersarea abilităților de comunicare între elevi.
„Orice concurs școlar: stimulează interesul elevilor față de anumite discipline și domenii ale cunoașterii; promovează spiritul de competiție și performanța studiului disciplinelor economice și tehnice prevăzute în curriculumul de specialitate; formează un cadru favorabil pentru comunicare între elevii originari din diferite localități, dar care-și pot împărtăși experiențe ale cunoașterii specifice calificării proprii; selectează, la nivel de performanță, elevii care au competențe profesionale formate în domeniul lor specific de pregătire; motivează, în funcție de performanța obținută, pentru alegerea viitorului profesional: continuarea pregătirii la nivel superior sau angajarea în domeniul formării inițiale” – prof. Mihai Savin.
„Ca părinți, suntem foarte bucuroși de rezultatele obținute de copiii noștri, mai ales că sunt în clasa a IX-a. Ei nu au făcut disciplinele precum Educație antreprenorială/ Comunicare profesională sau alte discipline care se predau în clasele X-XII. Riscul cel mai mare a fost al d-lui prof. Mihai S. Credem că domnul profesor a descoperit o echipă de elevi redutabilă pentru viitoarele concursuri interne și, de ce nu, și internaționale”, părinte Lazăr Lăcrămioara.  

De profesor Cristina Puflea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?