Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Infopol : A furat un moped și a condus băut – Furt cercetat de poliţişti – Radare


A furat un moped și a condus băut
 La data de 21 septembrie a.c., ora 23.00, pe DN 2N în comuna Dumitrești, polițiștii l-au depistat pe C. Vasilică, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un scuter, iar la testarea cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor efectuate s-a mai stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar scuterul era sustras de la B. Laurențiu din comuna Gura Caliței. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
 La data de 22 septembrie a.c., ora 19.00, pe DJ 204D în comuna Vulturu, polițiștii l-au  depistat pe T. Mihai, de 60 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.În cauză a fost întocmit dosar penal.
Furt cercetat de polițiști
 La data de 22 septembrie a.c., ora 11.00, C. Maria, din comuna Slobozia Bradului a sesizat faptul că în noaptea de 20/21.09.2014, M. Iulian de 27 ani, din localitate, ar fi pătruns în curtea casei sale și a sustras un zdrobitor de struguri.
 Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt calificat. 
Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești;Garoafa-Bizighești; 
Golești- Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?