Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 9 ani accidentată de tir în drum spre școală


O fetiță de 9 ani, din comuna Golești, a ajuns la spital în stare destul de gravă, în urma unui accident rutier ce a avut loc la Golești. Tragedia s-a produs în această dimineață, în timp ce fetița se îndrepta către școală. Ea s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni, după cum reiese din primele verificări, în momentul în care a fost acroșată de un tir și proiectată într-un gard. A suferit răni grave și a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru investigații medicale.
    La această oră (8.30 – n.r) polițiștii din cadrul Serviciului Rutier sunt la locul accidentului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier, dar și dacă fetița a traversat strada pe trecerea de pietoni, ori pe lângă aceasta.

UPDATE Fetița rănită în accidentul de la Golești a fost trimisă cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din București.Ea este în comă și paralizată pe jumătate din corp.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?