Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Deces cercetat de polițiști

    La data de 6 octombrie a.c., ora 19.05, polițiștii din Reghiu au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în vârstă de 57 ani, din localitate, a fost găsit decedat pe o potecă ce face accesul către locuința sa. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la S.M.L. Vrancea în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Dosare penale la regimul rutier

    La data de 6 octombrie a.c., pe DC 184, în comuna Slobozia Bradului, polițiștii din localitate au depistat un bărbat, în vârstă de 41 ani, din comuna Podgoria, județul Buzău, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

    La data de 6 octombrie a.c., ora 15.15, pe DN 2D, în comuna Bolotești, polițiștii din localitate au depistat un bărbat, de 64 ani, din comuna Oniceni, județul Neamț, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?