Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Zeci de mii de semnături pentru susţinerea lui Victor Ponta la prezidențiale


Peste 65 de mii de semnături au strâns organizațiile PSD, PC și UNPR din Vrancea, pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta la funcția de președinte al României. Semnăturile au fost strânse în cadrul unei acțiuni de amploare, derulată la nivel național, cu scopul de a afla care este susținerea de care se bucură liderul social democrat. „Acțiunea de strângere a semnăturilor a început pe data de 20 august și va continua până pe data de 10 septembrie. În acest moment, avem strânse peste 65 de mii de semnături de susținere a candidaturii lui Victor Ponta la funcția de președinte al României. În timpul acestui demers, am putut constata că liderul Victor Ponta se bucură de încrederea și susținerea vrâncenilor și a românilor și cu siguranță va fi noul președinte al României”, a spus secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu.
Totodată, mâine, de la ora 15. 30, vor avea loc simultan, la cele 42 de organizații PSD din țară, conferințe județene care au ca temă aprobarea susținerii candidaturii lui Victor Ponta la funcția de șef al statului. La Conferința Județeană a Organizației PSD Vrancea vor participa 540 de delegați. Lucrările conferinței vor fi conduse de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan.
La ora 17.00 va începe Congresul Național al PSD, care va fi transmis on-line toate organizațiile. Congresul se va reuni pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, iar pe 20 septembrie va avea loc lansarea oficială în cursa electorală. Lansarea oficială a candidatului PSD la președinția României va avea loc pe Național Arena din București.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?