Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

28 de echipe de minifotbal participă în Liga de minifotbal Vrancea


Liga 1 a campionatului de minifotbal pentru amatori a programat duminică la baza sportivă EnergoSport jocurile etapei a-2-a. O etapă cu multe goluri pe o vreme superbă de vară în care mini-fotbaliștii amatori au lăsat tracul debutului de sezon și au înscris o mulțime de goluri spre satisfacția numeroșilor suporteri prezenți la jocuri. Două dintre echipele de pe podium sezonul trecut, Voința DEEP SERV și Dr.Gsm&Global Proiect au câștigat detașat jocurile etapei, în timp ce vicecampioana Sanorom Bolotești a încurcat pronosticurile pariorilor în prima repriză. 
În cel mai echilibrat joc al etapei, Flux Cafe învinge la limită pe Auto ZBR, iar Dan San Mărășești rămâne în fotoliul de lider după 4-1 cu reprezentanta campionatului local la turneul final al Cupei României, Jess Caffe. Resțantele primei etape, Auto ZBR-Gabana Ferm (ora 20.00), Voința DEEP SERV – Amicii (ora 21.30) și primul derby al campionatului Dr.Gsm&Global Proiect – Sanorom (ora 20.45) au fost programate joi, 11 septembrie.
Rezultatele etapei a doua:
Pro As Company – Pamiro Construct  2-7 (2-3),
Gabana Ferm – Tăcerea 12-1 (6-1),
Dr.Gsm&Global Proiect – Amicii 9-0 (3-0),
Flux Cafe – Auto ZBR 1-0 (0-0),
Sanorom – Fabrica de imagine 4-1 (0-1),
Fan Club Steaua Mărășești – Voința DEEP SERV 0-10 (0-3),
Dan San Mărășești – Jess Caffe 4-1 (2-1),
Arena – Refresh 7-2 (3-1). 
Etapa viitoare (duminică, 14 septembrie): 
Refresh – Pamiro Construct, Amicii – Dan San Mărășești, Gabana Ferm – Sanorom, Auto ZBR-Jess Caffe, Voința DEEP SERV – Pro As Company, Fan Club Steaua Mărășești – Arena, Flux Cafe – Dr.Gsm&Global Proiect, Tăcerea – Fabrica de Imagine.
Start și în Liga 2
Divizia secundă a Ligii de minifotbal a programat duminică în comuna Bolotești prima etapă a campionatului. Aflată la prima ediție în acest format, Liga 2 a adunat la start 12 echipe de minifotbal din Vidra, Bolotești, Panciu, Broșteni, Jariștea și Odobești. Alături de echipele din Liga 1, campionatul local de minifotbal organizat sub egida Federației de minifotbal din România a adunat la start în noua ediție de campionat a sezonului 2014-2015, 28 de echipe de minifotbal amatori.
Rezultatele primei etape:
Super Fast – FC Pantzer Vidra 0-5,
Pietroasa Bolotești – Young Stars Bolotești 6-2,
Selena Jariștea – ANL Unirea Odobești 3-7,
Foresta Broșteni – FC Jariștea  5-2,
Bancila Bolotești – Casa Panciu 1-5,
FC Broșteni – Apollo Focșani 3-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?