Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Adăpost de animale în flăcări


Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Vidra a intervenit, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Nereju, pentru stingerea unui incendiu în satul Chiricari, comuna Nereju, în după-amiaza zilei de luni. Incendiul, care se manifesta la un adăpost de animale, proprietatea lui I. R., a fost anunțat la dispeceratul integrat ISU – Ambulanță prin intermediul numărului unic de urgență 112, în jurul orei 13.00. Cel mai probabil din cauza unui foc deschis în spații deschise, a ars adăpostul de animale, construit din lemn cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Datorită intervenției operative, s-a împiedicat propagarea flăcărilor la casa de locuit.
    În cursul aceleiași zile, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în municipiul Focșani, pe strada Rovine. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 1.500 mp.
    Tot luni, paramedicii au intervenit pentru soluționarea a 5 situații medicale de urgență. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se regăsesc probleme respiratorii și stări de lipotimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?