Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Ancheta continuă în cazul bărbatului care s-a MASTURBAT în fața a trei copile


Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, coordonați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, continuă cercetările în cazul celor trei copile, de 13 și 14 ani, care susțin că un bărbat de 61 de ani, din Călimănești, ar fi vrut să le violeze. Până ieri după-amiază nu fusese schimbată încadrarea juridică a faptei, iar bărbatul nu fusese pus sub acuzare. Procurorul de caz, Nicolae Pîrcălăbescu, ne-a spus că „verificările continuă pentru a avea o situație clară asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest caz”. 
    Potrivit anchetatorilor, fetele nu au mințit atunci când le-au povestit ceea ce s-a întâmplat în casa bărbatului de 61 de ani, care le-a tocmit la muncă și apoi a vrut să întrețină relații sexuale cu ele. Până acum se știe clar că nu a existat contact sexual propriu zis între el și fete, întrucât bărbatul nu ar fi avut erecție, potrivit surselor noastre. Același surse ne-au spus că asta nu înseamnă că nu a încercat să întrețină relații sexuale cu fetele, că nu s-a mastrurbat în fața lor și că nu le-a pipăit în zonele intime, cerându-le să facă și ele același lucru. Mai mult, nu ar fi prima dată când bărbatul ademenește copii în casa sa, după cum ne-au precizat surse oficiale din rândul anchetatorilor.
    Totul a început joia trecută, când fetele, din Mărășești, două dintre ele surori, au mers acasă și le-au povestit părinților ce li s-a întâmplat. Săptămâna trecută, ele au muncit la bărbatul din Călimănești în zilele de marți, miercuri și joi. În ultima zi, în jurul prânzului, bărbatul s-ar fi gândit să le facă o surpriză, motiv pentru care le-a cumpărat pizza și mărgele și le-a invitat în casă. Văzându-se cu copilele în interior, bărbatul ar fi încuiat ușa și a început să se manifeste. S-ar fi dezbrăcat în fața minorelor, le-ar fi dezbrăcat și pe ele, s-ar fi masturbat în fața lor, cerându-le să facă și ele același lucru și le-ar fi atins în zonele intime. Apoi, pe două dintre ele le-a băgat într-un dulap, lucru confirmat de anchetatori, timp în care el și-a satisfăcut poftele bolnave cu cealaltă copilă.
Potrivit anchetatorilor, fetele ar fi țipat, dar nu au fost auzite de nimeni. De asemenea, ele ar fi încercat să iasă din cameră, dar nu au putut deoarece bărbatul încuiase ușa. După mai bine de trei ore, bărbatul le-a dus pe copile acasă și le-a cerut să nu spună nimic din ceea ce s-a întâmplat.
Ajunse acasă, copilele le-au povestit părinților prin ce au trecut, iar una dintre mămici a sunat la 112. Joia trecută, bărbatul a fost audiat în calitate de martor și a susținut că nu are nicio legătură cu afirmațiile fetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?