Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651
Ediția: Marți 18 iunie 2024. Nr. 6651

Nou-născut, adus mort la Spitalul din Dumbrăveni


Un bărbat din Tîmboiești s-a prezentat la Spitalul de Psihiatrie Cronici din Dumbrăveni, sâmbătă, cu un copil de trei săptămâni în brațe, care era decedat. Potrivit informațiilor primite de la polițiști și cadrele medicale, este vorba despre o fetiță, care a fost adusă de părinți la unitatea medicală cu mașina personală.
Potrivit managerului Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbăveni, Costel Negoescu, copilul era decedat de cel puțin o oră. „Copilul a fost adus la Camera de Gardă de părinți cu mașina personală. Medicul de gardă a constatat că era decedat de aproximativ o oră, două. I s-a făcut EKG și s-a constatat că nu exista traseu electric. După constatarea decesului, s-a solicitat intervenția poliției, după care a fost dus la Laboratorul de Anatomie-Patologică din cadrul Spitalului Județean Focșani”, a precizat Costel Negoescu.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești, care au făcut primele verificări în cazul morții nou-născutului, ne-au precizat că nu sunt suspiciuni cu privire la deces, care ar fi murit în timpul nopții. Totuși, ei așteaptă concluziile de la Laboratorul de Anatomie-Patologică și în funcție de cele constatate de medic, vor continua verificările, în cazul în care se va impune acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?