Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Infopol : Evenimente rutiere – Tăiere ilegală de arbori şi sustragere de material lemnos – Deces cercetat de polițiști – Radare



Evenimente rutiere

    La data de 24 august a.c., ora 06.50, polițiștii focșăneni l-au depistat pe S. Marian, de 20 ani, din comuna Vulturu, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 24 august a.c., ora 06.10, polițiștii focșăneni l-au depistat pe M. Gabriel, de 26 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal și au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    La data de 24 august a.c., ora 15.50, polițiștii l-au depistat pe DN 2 E85 în comuna Garoafa, pe G. Rupi, de 45 ani, din orașul Mărășești, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 24 august a.c., ora 00.04, pe DJ 205L în comuna Negrilești, polițiștii l-au depistat pe P. Liviu, de 36 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 august a.c., ora 23.39, pe DJ 205 S în comuna Câmpineanca, polițiștii l-au depistat pe D. Gheorghe, de 31 ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 24 august a.c., ora 01.56, pe DN 2 în comuna Urechești, polițiștii l-au depistat pe B. Cristian, de 23 ani, din comuna Dumitrești, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat din data de 09.08.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 august a.c., ora 07.00, polițiștii din Panciu l-au depistat pe D. Alin Claudiu, de 23 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 21.08.2014. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

    La data de 23 august a.c., ora 17.48, pe DN 2D, polițiștii din Bolotești l-au identificat pe R. Ioan, de 43 ani,  din municipiul Focsani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 23 august a.c., ora 18.10, pe DN 2L în comuna Câmpuri polițiștii l-au depistat pe C. Vasile, de 74 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemnos

    La data de 23 august a.c.,, ora 15.00, polițiștii din Bolotești i-au depistat în pădurea Tarnița pe M. Daniel Iulian, de 21 ani și C. Cătălin Robert, de 15 ani, ambii din comuna Jariștea, în timp ce tăiau și sustrageau un număr de 10 arbori de esență fag, nemarcați. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul  săvârșirii  infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și sustragere de material lemons, cercetările fiind continuate în vedrea documentării întregii activități infracționale.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 24 august a.c., ora 11.30, polițiștii din Panciu au fost sesizați de M. Teodor, despre faptul că atunci când s-a trezit a găsit-o pe soția sa, M. Aurica, de 56 ani, decedată. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical care a constatat decesul. Cadavrul a fost transportat pentru efectuarea necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești- Domnești;    Garoafa-Bizighești; Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23 :  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Campuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?