Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Spectacol și expoziție la Centrul de zi „Dănuț”


Copiii de pe Valea Milcovului au participat la serbarea de final a activităților desfășurate pe timpul verii, ce au avut loc la Centrul de zi „Dănuț” din Broșteni. Activitățile creativ-recreative au fost împărțite pe mai multe ateliere de lucru, în funcție de vârsta participanților, de aptitudinile și înclinațiile lor. Astfel, copiii au fost îndemnați să participe la cercuri de desen și educație plastică, muzică, dans și coregrafie, abilități și lucru manual. La activitățile de vară ale Centrului de zi „Dănuț” au luat parte peste 35 de  copii din Broșteni și din comunele învecinate.
Serbarea de final a avut loc duminică și a constat într-un spectacol și o expoziție realizată cu lucrările copiilor. Potrivit organizatorilor, au fost expuse căni și vaze pictate manual sau decorate prin tehnica șervețelului, icoane pictate pe sticlă, felicitări și alte obiecte realizate prin tehnica quilling sau arta răsucirii hârtiei, dar și lucrări de tapițerie – impletituri din sfoară. De asemenea, pentru înfrumusețarea sălii, s-au utilizat articole decorative.
Pe lângă expoziție, s-au desfășurat mai multe momente artistice, dansuri și cântece interpretate de copii, pe diferite grupe. „Serbarea – spectacol a fost un prilej de sărbătoare a celor opt ani de funcționare a Centrului de Zi «Dănuț». Am vrut ca fiecare dintre cei prezenți să ajungă la o stare de comuniune, să se bucure de frumos și de lucrul bine făcut. Toți copiii au reușit să transmită prin ce au prezentat câte puțin din puritatea copilăriei. Transmitem mulțumiri tuturor celor care ne-au ajutat și ne-au susținut de-a lungul timpului, oameni fără de care nu am fi putut realiza tot ceea ce am făcut”, a declarat Elisaveta Norocea, coordonatoarea Centrului.

                                    Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?