Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO:Cofetăria Princess Vă recomandă desertul săptămânii


NAPOLI
(PRAJITURA DE POST)
Ingrediente:

Un pachet foi de napolitană
1kg biscuiți vărsați
500g margarină
Un litru apă
12 linguri cacao
500g zahăr
10 linguri vișinată
200g vișine din vișinată fără sâmburi
200 g stafide
200g ciocolată neagră

Apa, margarina, zahărul și cacao se pun la fiert amestecând continuu pâna se topește zahărul. Se lasă la răcit pâna ajunge la temperatura camerei. Se adaugă biscuiții framântați, stafidele, vișinele și vișinata. Se umplu foile de napolitană. Se presează. Se pune la frigider 3-4 ore. Se porționează în pătrate sau triunghiuri și se scufundă fiecare bucățică în ciocolata topită. Se lasă până se întărește ciocolata pe ele și se servesc reci.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?