Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

CUTREMUR în învăţământ! Directori şi inspectori şcolari, schimbaţi din funcţie


Consiliul de Administrație al Inspectoratului Åžcolar Județean (ISJ) a hotărât ieri schimbarea din funcție a unor directori și directori adjuncți ai unor unități de învățământ, dar și a trei inspectori. Pe posturile ocupate de aceștia vor fi detașate, de la 1 septembrie, în interesul învățământului, alte cadre didactice.
    La Åžcoala Ion Basgan din Focșani, directorul Tiberiu Dima și adjuncta Lăcrămioara Buscă vor reveni la catedră. În locul acestora au fost detașați Marius Catană – director și Dan Grigoraș – director adjunct. La Liceul de Arte, directoarea adjunctă Mariana Dondoi a fost înlocuită cu psihologul Ramona Găină.
    Profesorul de educație fizică Cătălin Danciu a fost detașat în funcția de director al Liceului „G.G. Longinescu” din Focșani, în locul profesorului Åžtefan Moraru.
    La Åžcoala Jariștea, Alina Nicolau vine în locul lui Dorin Miron, iar Carmen Åžandru va fi director la Åžcoala Vizantea Răzășească în locul lui Fănică Mărășteanu.
    La Åžcoala Cîmpineanca, Valerian Graur este înlocuit cu Cristian Niță, iar la Fitionești, Adela Bacalu va ocupa postul Gherghinei Blaj. La Åžcoala Gugești, Costina Iancu va fi înlocuită cu Anca Martinescu. La Åžcoala Dumbrăveni, Liviu Fogoroș va fi înlocuit cu profesorul Alexandru Crintea. La Åžcoala Vârteșcoiu, Mihaela Partenie va pleca, lăsându-i locul Mirelei Matei.
    Profesorul Dumitru Zisu, antrenorul de judo de la LPS, a fost detașat în funcția de director al Clubului Sportiv Åžcolar Focșani.
    Inspectorul pentru educație permanentă Robert Graur va prelua funcția de director adjunct la Liceul Teoretic Odobești, în locul Mirelei Dumitriu.
    Atribuțiile inspectoarei de matematică Daniela Sîrghie îi vor reveni lui Fănel Lipan, actualul inspector de matematică pentru învățămant gimnazial, iar cele ale Anișoarei Pițu, inspector de limba romană pentru învățământul gimnazial vor fi preluate de inspectorul de limba română pentru liceu, Silvia Chelariu.

37 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?