Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Will Ferrell şi Melissa McCarthy vor primi câte o stea pe Walk of Fame din Hollywood


Will Ferrell (FOTO), Melissa McCarthy și Seth McFarlane se numără printre celebritățile din lumea filmului selectate pentru a primi câte o stea pe Hollywood Walk of Fame, a anunțat joi Camera de Comerț din Hollywood, care aprobă nominalizările. 
Will Ferrell, cunoscut pentru rolul principal din comediile „Anchorman”, Melissa McCarthy, nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar, cu rolul din „Domnișoare de onoare/ Bridesmaids”, și Seth McFarlane, creatorul seriei de animație „Family Guy, vor avea câte o stea pe Hollywood Boulevard, alături de actorii Christoph Waltz și Daniel Radcliffe, regizorul Peter Jackson și de câinele Snoopy, din seria de benzi desenate „Peanuts”. 
Lista celebrităților ce vor avea propria stea roz, încastrată într-o placă de mozaic, pe Walk of Fame, este completată de actorii Paul Rudd, Jennifer Garner, Amy Poehler, Jim Parsons – protagonistul din sitcomul „Teoria Big Bang” -, maestrul bucătar Bobby Flay și James L. Brooks, producătorul serialului „The Simpsons”. Totodată, scriitorul de literatură de suspans Raymond Chandler, cunoscut pentru romanul „RÇŽmas bun pentru vecie” (1953), dar și pentru scenarii ale unor filme clasice noir, cum ar fi „Străini în tren” (1951), și desenatorul de benzi desenate Bob Kane, ce a colaborat la crearea personajului Batman, vor primi câte o stea postumă. 
La categoria muzicală, distincțiile vor fi acordate artistului R&B Pharrell Williams, rapperului Pitbull, grupului funk-dance Kool & the Gang și producătorului Dr. Luke, în timp ce legendarul realizator de emisiuni radio Larry Elder, născut în 1952, va primi o stea la categoria „radio”. 
The Hollywood Walk of Fame este dedicat celebrării personalităților din industria divertismentului nord-american din anul 1960. Peste 2.500 de plăci onorifice se aliniază pe o lungime de aproape doi kilometri pe Hollywood Boulevard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?