Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO: ”Black Panther”, marele câștigător al galei MTV Movie & TV Awards 2018


Blockbuster-ul cu supereroi ”Black Panther” a fost marele câștigător al ediției din 2018 a MTV Movie & TV Awards, obținând patru premii din șapte nominalizări, în cadrul galei desfășurate pe 16 iunie la Los Angeles și difuzate pe 18 iunie, informează Reuters. Ediția de anul acesta a nonconformistei gale, ai cărei câștigători – desemnați prin votul publicului – sunt recompensați cu trofee în forma unor pungi de popcorn, a fost găzduită de actrița de comedie Tiffany Haddish.

Cu încasări de 1,3 miliarde de dolari la nivel global, „Black Panther” și-a adjudecat trofeele la categoriile „cel mai bun actor într-un film” (Chadwick Boseman), „cel mai reușit personaj negativ” (Michael B. Jordan), „cel mai bun erou” (Chadwick Boseman) și „filmul anului”. Boseman, care joacă rolul unui lider african fictiv Wakanda, a oferit trofeul câștigat unui bărbat fără legătură cu Hollywood-ul. „Un premiu pentru cel mai bun erou este uimitor, dar și mai bine este să oferim recunoaștere eroilor din viața reală”, a declarat actorul, invitându-l pe scenă pe James Shaw Jr., electricianul de 29 de ani ce l-a dezarmat pe atacatorul care a ucis patru persoane la un outlet Waffle House din Nashville, în luna aprilie, și a salvat viețile mai multor clienți. „Va sta la tine acasă”, i-a spus Boseman, înmânându-i trofeul.
Åži de această dată, rețeaua MTV, cunoscută pentru galele sale neconformiste, a sfidat clasificările de gen, plasând femeile și bărbații împreună în categorii dedicate interpretării, pentru a sublinia egalitatea și fluiditatea genurilor. „Stranger Things” a câștigat la categoria „serialul anului” , în timp ce adolescenta Millie Bobby Brown, în vârstă de 14 ani, a fost recompensată cu premiul pentru cel mai bun actor dintr-un serial pentru prestația sa din „Eleven”. Tânăra britanică, care și-a șters contul de Twitter săptămâna trecută după o serie de comentarii pline de ură, s-a folosit de discursul său de acceptare a premiului pentru a vorbi despre hărțuire (bullying). „Dacă nu aveți nimic frumos, pur și simplu nu spuneți. Nu ar trebui să existe loc în această lume pentru bullying, nu am de gând să o tolerez și nici voi nu ar trebui să o faceți”, a declarat ea. Actrița din „Wonder Woman”, Gal Gadot, a câștigat premiul pentru „cea mai bună luptă împotriva sistemului” în timp ce „Keeping Up with the Kardashians” a fost votat cel mai bun reality-show.
De asemenea, gazda galei din acest an, Tiffany Haddish a fost recompensată cu premiul pentru cea mai bun prestație într-o comedie pentru interpretarea din „Girls Trip” (2017), în timp ce starul din „Jurassic World” și „Avengers: Infinity War”, Chris Pratt, a primit Generation Award, un premiu acordat anual, printre cei recompensați în alți ani figurând nume mari ale industriei cinematografice ca Tom Cruise, Sandra Bullock și Will Smith. Actrița și scriitoarea Lena Waithe, care anul trecut a devenit prima femeie de culoare care a câștigat un premiu Emmy pentru scenariu, a fost recompensată cu MTV Trailblazer Award.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?