Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Imobile cuprinse de flăcări la Răstoaca


 Două imobile au fost cuprinse de flăcări sâmbătă, la Răstoaca. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 10.30, iar în urma apelului primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la fața locului au ajuns două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Pompierii au acționat împreună cu voluntarii de la SVSU Răstoaca și pentru că incendiul era destul de mare, s-a mai solicitat un echipaj. 
 Incendiul a cuprins două imobile, situate în aceeași curte. Unul era locuit, iar celălalt în construcție. Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, locotenent Cristina Duță, la unul dintre imobile a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați, doi metri cubi lemn de foc, dar și fațada pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați și s-au deteriorat planșeele din trei camere de locuit. La cel de-al doilea imobil, aflat în construcție, a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 50 metri pătrați. În urma verificărilor efectuate de pompieri, a rezultat că focul a pornit de la un scurtcircuit electric. 
 Tot sâmbătă, s-a anunțat un incendiu și la o locuință din Golești. Aici, pagubele au fost ceva mai mici, deoarece în urma incendiului, care a fost stins repede, a ars acoperișul unei anexe pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați. În acest caz, incendiul a fost provocat de un coș de fum. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?