Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A murit după ce a băut, din greșeală, sodă caustică


Un bărbat de 64 de ani, din comuna Gugești, a murit la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, luni, la două ore după ce a băut din greșeală sodă caustică. Anchetatorii ne-au spus că aceasta nu a avut intenția de a se sinucide, el înghițind substanța din greșeală. Polițiștii au fost sesizați despre incident luni dimineață la ora 08.00, iar la 10.30 oamenii legii au fost informați cu privire la deces. 
 Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu bărbatul decedat și așteaptă concluziile medico-legale pentru a ști concret din ce cauză a murit acesta. „La data de 12 mai a.c., ora 08.00, polițiștii din Gugești au fost sesizați despre faptul că C. Nicolae, de 64 ani, din localitate, a ingerat involuntar o substanță necunoscută care i-a cauzat dureri abdominale, fiind transportat la Spitalul de Urgență «Sf. Pantelimon» Focșani. La ora 10.30 acesta a decedat. Cadavrul a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, ne-au transmis polițiștii. 
 Și polițiștii din Mera fac cercetări în legătură cu moartea unui bărbat de 47 de ani, din localitate. Oamenii legii au fost informați despre caz luni, la ora 13.00. Acestora li s-a spus că în timp ce se afla la pădure, bărbatului i s-ar fi făcut rău. El a căzut din picioare și a decedat. La fața locului a ajuns și un echipaj al ambulanței, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. 
 Polițiștii spun că la examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violență. „La data de 12 mai a.c., ora 13.00, polițiștii din Mera au fost sesizați despre faptul că S. Maricel, de 47 ani, din localitate, în timp ce se afla în pădure, i s-a făsut rău și a căzut la pământ. La fața locului a fost prezentat un echipaj SAJ Vrancea, care a constatat decesul. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SJML Vrancea în vederea efectuării necropsiei”, au adăugat polițiștii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?