Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Cod Portocaliu de ploi


 Cod Portocaliu de ploi pentru județul Vrancea. Meteorologii au emis în jurul orei 13.30 o nouă informare meteo, potrivit căreia de mâine, de la ora 16.00, și până joi, la ora 02.00, jumătate din județul Vrancea va fi sub incidența Codului Portocaliu de ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică. 
 Conform informării, „în județele Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău și Vrancea ploile vor avea caracter torențial, iar în intervalul menționat se vor cumula local peste 60…70 l/mp”. 
 Celaltă jumătate din județ va intra de mâine de la 12.00 sub incidența Codului Galben de ploi. Atenționarea Cod Galben va expira joi seara la ora 18.00. „În intervalul menționat instabilitatea atmosferică se va manifesta în cea mai mare parte a țării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat căderi de grindină. În Banat, Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei și a Moldovei, precum și în vestul și sudul Transilvaniei cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp”, au adăugat meteorologii. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?