Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

GALERIE FOTO: Reţete delicioase pentru pofticioşi: Întinsoare Bistrițeană


Ingrediente:
Mălai Gold Maya
o bucată de carne de porc,
o bucată de coastă
3 cârnăciori de porc
sare Kotanyi
1 ceapă mare
o cană cu apă,
3 linguri de brînză de oaie fărîmițată,
o lingură de untură sau ulei.

Mod de preparare:

    Se taie ceapa cubulețe și se înăbușă în untură. Se taie cubulețe mici mușchiul de porc, costița și cârnăciorii și se pun peste ceapă, la călit pentru două minute, după care se adaugă o cană de apă și se lasă la fiert. După ce a scăzut apa, se pune brânza de oaie fărâmițată, se amestecă și se dă deoparte.
    Între timp se pregătește o mămăligă iar 4 linguri din zeama de la mămăligă (cir) se adaugă în tocăniță și se amestecă bine.

    Video pe http://youtu.be/iQpqfry3KVE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?