Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Workshop pentru psihologi


   Sâmbătă, psihologii din Vrancea, care doresc să obțină zece credite, pot participa la workshop-ul „Evaluarea clinică din perspectiva cognitiv-comportamentală”, organizat de Asociația de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Cabinetul Individual de Psihologie Gogoriță Constantin. Activitatea se va desfășura la sediul Centrului „Micul Prinț”, din strada Cuza Vodă nr. 56 din Focșani, cu începere de la ora 10.00 și va dura zece ore. Acest workshop este acreditat de Colegiul Psihologilor din România și va fi coordonat de Cristina Sterie, psiholog principal, specializat pe psihologie clinică și psihoterapie cognitiv comportamentală, formator și supervizor (alte formări în psihoterapii scurte, colaborative, centrate pe resurse și soluții, psihoterapie scurtă strategică, hipnoză ericksoniană, psihoterapie sistemică cuplu-copil-familie, analiză tranzacțională).
    În cadrul acestui workshop, participanților le vor fi detaliate noțiuni introductive despre psihodiagnosticul și evaluarea clinică din perspectiva cognitiv-comportamentală; prezentarea unor modalități de evaluare și psihodiagnostic specifice modalității cognitiv-comportamentale; specificul conceptualizării cazului din perspectiva cognitiv-comportamentală; metode de interviu în perspectiva cognitiv-comportamentală.
    Taxa de participare la acest worshop este de 300 lei. Pentru înscrieri și obținerea informațiilor suplimentare organizatorii pot fi apelați la numărul de telefon 0767.073.768 sau prin email, la adresa cab_psih_gogorita@yahoo.com .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?