Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Șase tineri se mută la ANL


    Consilierii locali focșăneni vor aproba, în cadrul ședinței de astăzi, un proiect de hotărâre privind aprobarea listei nominale cu persoanele cărora li se repartizează locuințe pentru tineri destinate închirierii. Tinerii care se vor muta de luna viitoare într-o locuință ANL, din cartierele Tineretului – Sud și Brăilei – Democrației, sunt următorii: Bălășcău Ionela – garsonieră pe Str. Bradului, David Mirela – apartament două camere, Str. Democrației, Gheorghiță Marian – garsonieră pe Str. Democrației, Malerov Monica – garsonieră, Str. Democrației, Tihulcă Iuliana – garsonieră, Str. Bradului și Lozneanu Cristinel – garsonieră, Str. Democrației. „În termen de 15 zile de la adoptarea hotărârii, beneficiarii repartițiilor au obligativitatea prezentării actelor în vederea încheierii contractelor de închiriere la serviciul de specialitate, sub sancțiunea anulării de drept a repartiției”, se arată în proiectul de hotărâre.
    Aceste repartiții au fost posibile datorită faptului că în cursul lunii ianuarie 2014 au devenit libere șase unități locative (5 garsoniere și un apartament cu două camere), ca urmare a cererilor de reziliere și a cererilor de renunțare la repartiții depuse de titularii contractelor de închiriere. Aceste locuințe au fost repartizate următorilor solicitanți din lista de priorități aprobată pentru anul 2013. „Comisia socială, întrunită în data de 23.01.2014, a procedat la analizarea dosarelor solicitanților din lista de priorități. Repartizarea locuinței ANL s-a realizat în ordinea listei de departajare a solicitanților cu punctaje egale, avându-se în vedere suprafața locuibilă pe membru de familie și numărul de copii ai familiei titularului”, mai este specificat în raportul care însoțește proiectul de hotărâre.
    Tot joi, printr-un alt proiect de hotărâre, se va aproba și un schimb de locuințe ANL, din Cartierul Tineretului – Sud, solicitat de titularii contractelor de închiriere, între familiile Dună Cristian Carmen (Strada Bradului) și Ieșan Emilia Oana (Aleea Parc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?