Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un adolescent a fost bătut PE BULEVARDUL UNIRII pentru un rucsac plin cu rechizite


    Un adolescent de 17 ani, din comuna Vârteșcoiu, a cerut ajutorul polițiștilor, marți seara, după ce a fost atacat pe stradă. Băiatul se deplasa pe Bulevardul Unirii din Focșani, o zonă intens circulată, moment în care un necunoscut s-a năpustit asupra sa și a început să-l lovească cu pumnii în cap. Ulterior, atacatorul i-a luat rucsacul, în care erau rechizite, și a dispărut.
    Victima s-a dezmeticit repede și a sunat la 112. La scurtă vreme de la sesizare, o patrulă mixtă, formată din polițiști de ordine publică și jandarmi, l-au identificat pe principalul suspect. Este vorba de un tânăr de 18 ani, din Vidra, care a fost găsit la câteva sute de metri de locul comiterii faptei. Anchetatorii au găsit rucsacul asupra lui. Acum, tânărul din Vidra este cercetat pentru tâlhărie, iar polițiștii focșăneni așteaptă ca victima să le aducă un certificat medico-legal. „La data de 21 ianuarie a.c., ora 19.00, H. Ion Neluțu, de 17 ani, din comuna Vâtreșcoiu, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani a fost lovit de o persoană, care l-a deposedat de geanta pe care o avea asupra sa. În urma activităților desfășurate cu operativitate de polițiști, la aproximativ 20 de minute după producerea faptei, polițiștii l-au depistat pe P. Costel, de 18 ani, din comuna Vidra. Acesta a fost identificat la aproximativ 500 de metri de locul săvârșirii infracțiunii și avea asupra sa bunul sustras. Acesta a fost predat persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, ne-au transmis oamenii legii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, care au dosarul în lucru.
    Tânărul din Vidra nu este singura persoană pe numele căreia a fost întocmit dosar penal marți. Oamenii legii îl mai cercetează și pe Fănel T., de 56 de ani, din Focșani. El ar fi fost surprins în timp ce încerca să fure produse de pe rafturile unui magazin. Prejudiciul, de aproximativ 80 lei, a fost recuperat. „La data de 21 ianuarie a.c., ora 16.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un bărbat a încercat să sustragă diferite produse dintr-un magazin din localitate. Suspectul a fost identificat, în persona lui T. Fănel, de 56 ani, din localitate, iar asupra sa au fost găsite bunuri în valoare de aproximativ 80 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au adăugat oamenii legii.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?