Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Daruri pentru prichindeii din Centrul Maternal


   12 copii și mamele lor, care își vor petrece sărbătorile de iarnă în Centrul Maternal, au primit, din nou, foarte multe daruri de la focșăneni. Ieri, reprezentanți ai Grădiniței nr. 15 din Focșani, împreună cu un părinte, au adus pentru fiecare copilaș din centru pachete cu dulciuri, articole de îmbrăcăminte, jucării. Mai mult, și-au exprimat disponibilitatea ca atunci când va fi nevoie, să boteze copilași ce vor veni pe lume și care, împreună cu mamele lor, își vor începe viața în centrul Maternal. „Noi am mai venit la acest centru și în luna noiembrie și dorim să mai venim și pe parcursul anului viitor, în cadrul proiectului inițiat de noi «Bucuria de a dărui». În luna martie intenționăm să avem încă o acțiune de acest fel”, a declarat Mariana Gavrilescu, profesorul coordonator al acestei acțiuni. 
   Tot ieri, la Centrul Maternal au ajuns jucării și mere de la Monica Manolache, o mămică din Focșani, care a venit în vizită împreună cu al ei copilaș. Daruri au fost aduse și de bibliotecara Daniela Èšîțu din. Sâmbătă, alte cadouri vor fi aduse acestor copii de elevi de la Școala Gimnazială din Gugești, coordonați de învățătoarea Nicoleta Miron. 
   Nu în ultimul rând, micii beneficiari ai Centrului de Zi pentru Copiii Exploatați prin Muncă Focșani, din cadrul Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență, vor primi încălțăminte, îmbrăcăminte și dulciuri de la donatori care au dorit să rămână anonimi. „Ne bucurăm că acum, la sfârșit de an, părinți, copii, cadre didactice dar și persoane din alte domenii profesionale au venit să dăruiască prichindeilor noștri nu doar dulciuri, haine, alimente, jucării și alte lucruri, ci și afecțiune, speranță și încrederea că viitorul poate fi și bun”, a declarat Violeta Pavelescu, șefa Centrului Maternal din cadrul DGASPC. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?