Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Locuri de muncă pentru șomeri


   Cele mai multe șanse de angajare le au, în această perioadă, șomerii calificați ca lăcătuș construcții metalice și navale, sudor, operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice, dar și muncitorii necalificați în industria confecțiilor. Pe lista locurilor de muncă vacante dată publicității de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea sunt, în total, 98 de oferte. Pe lângă cele amintite, mai sunt disponibile posturi pentru cei de meserie frizer, șofer autocamion/ mașină de mare tonaj, dar și trei posturi pentru ingineri chimiști. 
   Mult mai multe oferte de muncă vin din partea angajatorilor din țările Comunității Economice Europene. În Danemarca se pot angaja medici specialiști radiologie, cardiologie, ginecologie și geriatrie, în Republica Cehă sunt ofertați pilitorii și lucrătorii în producția de prelucrare legume, iar în Belgia se caută un polizator în metal. În Spania sunt oferite locuri de muncă pentru cei de profesie consultant junior J2EE, analist senior J2EE/ conducător echipă, web designer/ conducător echipă, manager (lider) de proiect și controlor și programator CNC. În Franța sunt posturi libere pentru un șef șantier și medici specialiști: medicină generală, medicina muncii, radiologie, ginecologie, urologie și oncologie, iar în Finlanda se pot angaja doi măcelari.  
   În Ungaria sunt, în continuare, 75 de oferte pentru șoferi de camion internațional, în Germania pentru șoferi profesioniști, operatori mase plastice și un asistent medical în geriatrie, psihoterapie sau ergoterapie, în Anglia sunt căutați asistenții medicali, iar în Norvegia cei de profesie senior proiect manager, inginer producție, inginer proiectant CATIA și manager, senior inginer electric, inginer service și bucătar preparate indiene. 
   Această ofertă de locuri de muncă este valabilă până pe 14 noiembrie. Cine dorește amănunte cu privire la joburile din Comunitatea Economică Europeană o pot contacta pe Daniela Brihoianu, din cadrul AJOFM Vrancea, la numerele de telefon 0237.224.677 sau 0237.224.678. Persoanele interesate de locurile de muncă din Vrancea pot afla detalii de la Melania Bălescu, din cadrul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la telefon 0237.230.186 sau 0237.617.964.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?