Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Jandarmii asigură paza la meciuri şi la târgul anual „Sf. Cuvioasa Parascheva”


   20 de jandarmi vrânceni vor executa, în acest weekend, misiuni de ordine și siguranță publică, altele decât cele permanente pe care Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea le execută atât independent cât și în cooperare cu alte instituții.
   Sâmbătă, începând cu ora 16.30, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea asigură câte un echipaj mobil de intervenție pe timpul disputării meciurilor de fotbal din cadrul Superligii Vrancea, în zona imediată a stadioanelor și terenurilor de fotbal din localitățile Dumbrăveni, la meciul de fotbal dintre echipele Euromania Dumbrăveni și Voința Cîrligele, și Gugești, la meciul de fotbal dintre echipele Victoria Gugești și Young Stars Panciu.
   Duminică, începând cu ora 11.00, jandarmii vor fi prezenți pe timpul disputării meciurilor de fotbal din cadrul cadrul Ligii a V-a în zona imediată a stadioanelor și terenurilor de fotbal din localitățile Ruginești- la meciul de fotbal dintre echipele Trotușul Ruginești și AS FC Unirea Focșan, Jariștea- la meciul de fotbal dintre echipele Unirea Å¢ifești și AS Cîmpineanca și echipele Selena Jariștea și AS Suraia, la  Jorăști- la meciul de fotbal dintre echipele Victoria Vînători și Viitorul Vîrteșcoiu și la Răstoaca- la meciul de fotbal dintre echipele Voința Răstoaca și Podgoria Cotești.
   De asemenea, luni, 14 octombrie, începând cu ora 08.00, jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Soveja vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică în comuna Câmpuri, sat Rotileștii Mici, pe timpul deșfășurării târgului anual  „Sf. Cuvioasa Parascheva”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?