Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Futsal: Cityus Tg. Mureş – Progresul Focşani 11-2 (5-1)


   Deplasarea echipei de futsal Progresul Focșani pe terenul camipioanei naționale en-titre și echipă care nu a mai pierdut de 27 de etape, Cityus Tg. Mureș, s-a soldat, așa cum era de așteptat, cu un eșec pentru gruparea de pe Milcov. Scorul final, 11-2 (5-1) nu mai contează în condițiile în cae mureșenii au în echipă cinci jucători care fac parte din Naționala României, au contracte de joc, iar focșănenii abia își primesc salariile lunare.   
   Pe teren, în ciuda scorului final, echipa antrenată de Elvis Ilaș nu a arătat rău, ba chiar a irosit multe ocazii. Golurile Progresului au fost marcate de Emil Burcăcel și Elvis Ilaș.  
   Joi seara, jucătorii i-au făcut acestuia o supriză șii-au făcut cadou un tort cu ocazia zilei aniversare, Petrache Gurguiatu împlinind pe 9 octombrie vârsta de 54 de ani. Progresul Focșani a evoluat cu: Vali Borș, Bogdan Sava, Emil Burcăcel, Liviu Dumitriu, Sorin Popa, Florin Stanciu, Sergiu Sava, Elvis Ilaș, Marian Ungureanu, Cristian Bîra și Georgel Sandu. Urmărul joc pe teren propriu al echipei de pe Milcov este programat duminică, 20 octombrie, împotriva formației Futsal Klub Od. Secuiesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?