Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Hoţii au furat 20.000 de lei din maşina afaceristului Constantin Gîrboiu


   Omul de afaceri Constantin Gîrboiu a rămas, săptămâna trecută, fără o sumă mare de bani. Hoții au furat din mașina afaceristului 20.000 lei, bani pe care acestea îi scosese de la o bancă din Focșani în aceeași zi, respectiv miercurea trecută. Gîrboiu a lăsat banii în autoturismul proprietate marca Toyota Land Cruiser, parcat în apropierea unității bancare, situată pe Bulevardul Gării, după care a plecat să-și rezolve alte probleme. Când s-a întors și a căutat banii, nu i-a mai găsit. Potrivit unor surse, omul de afaceri nu a rămas doar fără cei 20 de mii de lei, ci și fără o borsetă, în care avea mai multe documente. 
   Gîrboiu a sunat la 112 și a sesizat furtul la poliție. În urma sesizării primite, oamenii legii au început verificările pentru a stabili cum a fost comisă fapta, dar și cine sunt cei care i-au furat banii afaceristului. Dosarul este în lucru, motiv pentru care anchetatorii nu ne-au putut oferi detalii cu privire la acest incident. Ei au confirmat că există o reclamație în acest sens și ne-au spus doar că se fac verificări pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere. 
   Prin Focșani circulă zvonul conform căruia hoții ar fi profesioniști, având în vedere că ar fi bruiat semnalul telecomenzii mașinii, atunci când Gîrboiu a folosit-o pentru a bloca ușile autoturismului. Ca urmare a bruiajului, mașina ar fi rămas deschisă, iar hoții au putut acționa în voie. Polițiștii nu au confirmat această informație și ne-au precizat că în momentul în care au fost furați banii, mașina ar fi fost descuiată. Nu pentru că hoții ar fi folosit vreun dispozitiv care a bruiat telecomanda, ci pentru că Gîrboiu ar fi uitat mașina descuiată.  
   Reporterii „Monitorul de Vrancea” l-au contactat pe Constantin Gîrboiu pentru a-i consemna punctul de vedere cu privire la acest incident, dar acesta nu a dorit să ofere informații până la finalizarea anchetei. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?