Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Un poliţist a lovit un tânăr pe trecerea de pietoni


   Un polițist de la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost implicat, joi seara, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe strada Republicii din Focșani, iar cauza acestuia a fost necordarea de prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea drumului pe marcajul pietonal. Potrivit oamenilor legii, „la data de 19.09.2013, ora 20.10, pe str. Republicii din municipiul Focșani, V. Åžtefan, de 45 ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism nu a acordat prioritate de trecere, l-a acroșat și l-a accidentat ușor pe B. Răzvan-Costel, de 24 ani, din municipiul Focșani, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”. Ancheta va fi efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, deoarece este vorba despre un ofițer de poliție.
   De altfel, joi seara, în Vrancea a și ajuns un procuror de la Parchetul Curții de  Apel Galați pentru a participa la cercetări. „Se efectuează cercetări în legătură cu împrejurările în care s-a produs acest eveniment”, a transmis procurorul Marcel Codiță, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați.
    Un alt accident, care a avut aceeași cauză, s-a produs pe Åžoseaua de Centură a municipiului Focșani. Aurel L., de 37 ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa strada, a acroșat-o și accidentat-o grav. Femeia are o fractură și a ajuns la Spitalul Județean Focșani pentru a primi îngrijiri medicale. De menționat este faptul că în momentul accidentului, victima, Cornelia R., de 56 de ani, din Focșani, traversa strada pe marcajul pietonal. Åžoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare, verificările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului.
    Un alt eveniment s-a produs joi seara în comuna Poiana Cristei. În urma acestuia, un copil de patru ani a fost rănit ușor. „La data de 19.09.2013, ora 17.30, pe DC 150A în comuna Poiana Cristei, N. Adrian, de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un atelaj hipo încărcat cu lemne pe un drum în pantă, s-a rupt frâna, a pierdut controlul atelajului și a intrat într-un gard. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea ușoară a minorului N. A., de 4 ani, din comuna Poiana Cristei, pasager în căruță. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?