Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Reuniune emoţionantă la Liceul Tehnologic din Panciu


   Absolvenții celor trei clase a VIII-a, promoția 1987-1988, a Liceului Tehnologic „Al. I Cuza” din Panciu s-au reîntâlnit la finalul săptămânii trecute cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la terminarea gimnaziului.
   Cuprinși de emoții dar și bucuroși de revedere, absolvenții și-au ocupat locurile în bancă, au depănat amintiri și au făcut fotografii. Apoi au vizitat și celelalte săli de care încă îi leagă atâtea amintiri frumoase. Nu a fost o întâlnire tradițională la care să participe profesorii sau diriginții, așa că nu s-a strigat catalogul. Totuși, rolul de gazdă a revenit unei foste absolvente a promoției, care în prezent își desfășoară activitatea în cadrul instituției. Ea a fost cea care a sunat din clopoțel, făcându-i astfel pe foștii săi colegii să se simtă, chiar și pentru câteva secunde, din nou, copii. Mare parte dintre cei care au onorat cu prezența evenimentul s-au numărat printre cei mai buni elevi din generația lor, ei au obținut performanțe și în domeniile lor de activitate, unii fiind stabiliți în străinătate, motiv pentru care s-au bucurat să revadă locul de unde au pornit în viață. Printre absolvenții generației 1987-1988 s-a aflat și Loredana, fiica fostului edil Fănică Panciu, stabilită de 16 ani în Anglia.
   După întâlnirea de la liceu, foștii absolvenți au petrecut la un restaurant din oraș. În vara anului 2012, aceiași absolvenți s-au reîntâlnit pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la Bacalaureat. Evenimentul a fost găzduit de Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?