Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Șoferi cu dosare penale


     Trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru că au încălcat prevederile Codului Rutier. Joi, la ora 9.00, pe strada Republicii din Adjud, polițiștii l-au oprit în trafic pe Costel Cristian V., de 22 de ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism Fiat. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autorizația de circulație provizorie a mașinii era expirată din data de 25 iunie. Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare. 
 În aceeași zi, dar pe DN 2D, în comuna Vidra, oamenii legii l-au depistat pe Ion N., de 36 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism. Åžoferul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumuri publice suspendat începând cu data de 25 mai. Și pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare. 
 Și un conducător de moped a avut probleme cu polițiștii. Tot joi, oamenii legii din Păunești l-au identificat pe Ionel R., de 49 de ani, din localitate, care conducea un moped marca Honda neînregistrat și fără să aibă permis de conducere. 
 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?