Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

VIDEO şi GALERIE FOTO: Bacalaureata de 10, Ana Maria Dobre, răsplătită de Carrefour cu un laptop


   După performanță la învățătură și răsplată! Ana Maria Dobre, absolventă a Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”, care a obținut media 10 la Bacalaureat, a fost recompensată ieri, pentru rezultatele deosebite, fiind sprijinită să își îndeplinească visurile. Ana Maria a primit în dar, de la reprezentanții hypermarketului Carrefour, un laptop Toshiba, de care avea nevoie la facultate. De altfel, ieri, după premiere, Ana Maria a urcat în trenul spre București, pentru că astăzi va începe cursurile la Facultatea de Cibernetică, din cadrul Academiei de Studii Economice. 
   Recompensarea elevei de nota 10 face parte dintr-un proiect inițiat de Bogdan Gabor, intitulat „Tinerii Vrancei”, realizat în parteneriat cu Promenada Mall și Carrefour Focșani, prin care tinerii cu rezultate deosebite la învățătură, dar cu posibilități materiale reduse, sunt sprijiniți material, dar și social, pentru a-și continua studiile și pentru a se dezvolta personal. „Ana Maria ne-a dovedit că putem fi cei mai buni doar prin perseverență, multă muncă și pasiune. Laptop-ul pe care i-l oferim astăzi este contribuția noastră pentru ca această nouă etapă a vieții sale, anii de studenție, să fie încununată de succes. Carrefour, campionii prețurilor mici, susține cu drag campionii notelor mari! Felicitări încă o dată!”, a spus Stelian Vlad, director magazin Carrefour Focșani.  
   Ana Maria s-a bucurat nespus la primirea acestui laptop, de care se va folosi pe deplin la facultatea cu profil de informatică. „Aș vrea să mulțumesc din suflet Carrefour, Promenada, dar și domnului Bogdan Gabor, care s-a implicat în acest proiect. Faptul că văd atâta lume implicată și bucuroasă pentru mine, mă bucură nespus. Cu siguranță ceea ce mi-ați oferit mă va ajuta și îmi va fi util. Mulțumesc”, a spus Ana Maria, copleșită de emoții și bucurie. „Felicitări, noi vom fi mereu alături de tine, ne bucurăm că facem parte din acest proiect. Te vom sprijini mereu când ai nevoie, mult succes pe drumul pe care ai pornit!”, i-a transmis Anei și Alina Lungu, specialist marketing la Promenada Mall. 
   O persoană caldă, optimistă și de o modestie puțin întâlnită la tinerii din ziua de azi, Ana Maria ne-a spus câte ceva și despre ce așteptări are ea de la viața de viitor student. „Am ales facultatea de cibernetică deoarece consider că în cadrul acestei facultăți îmi pot dezvolta aptitudinile și competențele pe care le-am dobândit în timpul liceului și care mă pot face un om brav al societății, serios, care să își facă treaba cum trebuie și cu plăcere. Îmi propun să fiu un student care să exceleze în facultate, să participe la acțiuni de voluntariat, pentru că este bine să te implici, ești informat și poți ajuta, la rândul tău”, ne-a spus Ana Maria Dobre.  
   Bogdan Gabor, inițiatorul acestei acțiuni, a spus că, prin intermediul proiectului „Tinerii Vrancei”, va continua să o sprijine pe Ana Maria, inclusiv pentru a participa la proiecte derulate de companiile multinaținale din capitală și pentru a-și găsi un job în domeniul său de activitate. „Ana este un exemplu pozitiv pentru generația ei, copiii de nota 10 trebuie sprijiniți și noi putem să le dăm un exemplu de solidaritate. Dorim să îi sprijimim și pe viitor. La facultate vom încerca să o direcționăm către niște companii multinaționale și proiecte din București în așa fel încât să îi facilităm accesul la informații și proiecte. Pe viitor, scopul nostru este să îi facem legătura cu aceste organizații și să o ajutăm să se integreze pe piața muncii. Important este să îi dăm un avânt, apoi ea va demonstra și va merge pe direcția cea bună”, ne-a spus Bogdan Gabor. 
   Un interviu-portret cu Ana Maria Dobre a fost publicat, în urmă cu două luni, în Monitorul de Vrancea. Interviul poate fi recitit, pe net, la adresa:  http://www.monitorulvn.ro/articole/interviu-la-dublu-cu-o-absolventa-de-nota-10-ana-maria-dobre_2_150095.html.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?