Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şofer drogat, oprit în trafic de poliţişti


   Un tânăr de 25 de ani, din județul Vaslui, și-a condus mașina deși era drogat, după cum susțin polițiștii vrânceni. Oamenii legii spun că mașina condusă de vasluian a fost oprită în trafic la Tișița, iar în urma verificărilor și a testărilor efectuate s-a stabilit că șoferul era sub influența substanțelor halucinogene.
   Åžoferul, care conducea o mașină înmatriculată în Bulgaria, a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologie de sânge, pentru a se stabili ce substanțe consumase. De asemenea, pe numele său a fost întocmit și un dosar penal. „La data de 02.08.2013, ora 21.00, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe S. Francisc Andrei, de 25 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, în timp ce conducea pe DN 2 E 85, pe raza localității Tișița, un autoturism, fiind sub influența substanțelor halucinogene.  În cauză au fost recoltate probe biologice și a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea. Oamenii legii vor continua ancheta în acest caz pentru a se stabili de unde și-a procurat tânărul șofer substanțele pe care le-a consumat înainte de a se urca la volan.
    Este cel de-al doilea caz de acest gen cu care polițiștii vrânceni s-au confruntat anul acesta. În luna februarie, un echipaj de poliție a depistat pe raza localității Urechești o mașină condusă de un tânăr de 27 de ani, din județul Bacău. Tânărul nu a oprit la semnalul polițiștilor din Buzău și și-a continuat deplasarea pe drumul european, pe raza județului nostru. Nici la Urechești, șoferul nu a vrut să oprească, dar mașina sa a fost blocată în trafic. 
   Testarea alcooltest a fost negativă, iar oamenii legii au intrat la bănuieli, întrucât șoferul avea o atitudine total nepotrivită. În urma testării efectuate pentru stabilirea unui eventual consum de substanțe interzise, proba a ieșit pozitivă. În mașina băcăuanului, polițiștii au găsit substanțe interzise, iar în urma analizelor de laborator efectuate s-a stabilit că el avea asupra sa canabis, dar și peste 100 de grame de fragmente vegetale dintr-un drog de mare risc. Åžoferul s-a ales cu dosar penal pentru deținere și consum de droguri de risc și de mare risc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?