Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Micii şahişti s-au întrecut la Cupa 1 iunie


   Sâmbătă 1 iunie, în Grădina Publică din Focșani, printre foarte multe activități destinate copiilor de ziua lor, în spațiul special amenajat șahiștilor, s-a desfășurat și un concurs de șah pentru prichindeii de la Grădinița Nr. 23 Focșani. Acesta a constituit Turneul D, în cadrul unei mai ample competiții, CUPA 1 IUNIE, desfășurată pe parcursul mai multor zile la Grădinița Nr. 23 Focșani (Turneul C), Åžcoala „Nicolae Iorga” Focșani (Turneul B, cu cei mai mulți participanți) și Sala Polivalentă (Turneul A, cel mai puternic), competiție organizată în parteneriat de C.S.M. Focșani 2007, Primăria Focșani, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Vrancea, Asociația Județeană de Åžah Vrancea, Åžcoala „Nicolae Iorga” Focșani, Åžcoala „Alexandru Vlahuță” Focșani și Grădinița Nr. 23 Focșani. 
   La Turneul D au participat cu tot entuziasmul specific vârstei 12 posibil viitori șahiști. Pe primele locuri s-au clasat în ordine: Savu Denis, Manole Mateo, Lupu Alexe și Iorga Maria (mezina turneului care a împlinit de curând cinci ani). Copiii au fost însoțiți și susținuți de cadrele didactice Adrieana Soare, Gina Ciobotaru, Rica Rebega, Maricica Gheorghiță și nu în ultimul rând de părinți. La festivitatea de premiere, Aurelian Grigore a spus printre altele: „Cea mai grea misiune este cea de copil. Voi ați îndeplinit această misiune! Felicitări!”
   Directoarea grădiniței, Adrieana Soare, i-a felicitat pe copii și le-a mulțumit pentru eforturile, dăruirea și responsabilitatea de care au dat dovadă, sărbătorindu-și ziua și prin muncă, iar părinților le-a mulțumit pentru sprijinul acordat. Toți copiii participanți la concursul de șah din parc, dar și cei participanți la Turneul C desfășurat anterior în grădiniță, au primit din partea Primăriei Focșani pachete cu dulciuri iar din partea Direcției pentru Sport și Tineret a Județului Vrancea diplome. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?