Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Judecat pentru abandon, loviri, furt şi violare de domiciliu


   Un bărbat de 48 de ani, din Tătăranu, este acuzat că nu le-a plătit fiicelor sale pensia de întreținere în totalitate, dar și că a lovit-o pe mama acestora și a amenințat-o. Mai mult decât atât, Mitică I. mai este acuzat și de furt și violare de domiciliu, după ce a intrat în gospodăria unui vecin de unde a furat vin. 
   Potrivit rechizitoriului, începând cu data de 7 fe-bruarie 2012, bărbatul nu a mai achitat cei 90 de lei pe care îi avea de plată pentru fiecare dintre fiicele sale. În octombrie, în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice, și-a lovit fosta nevastă, cu care locuiește în aceeași curte. El a adus acasă un prieten, fapt ce a nemulțumit-o pe femeie. Pentru că aceasta a îndrăznit să-i atragă atenția, el a trântit-o la pământ și a început să o lovească, ba chiar a amenințat-o cu moartea, fiind înarmat cu o rangă. 
   În ceea ce privește furtul, Mitică a intrat în gospodăria unei femei, la care lucrase anterior, și a sustras 20 de litri de vin. El susține că a luat doar doi litri, iar din cauza faptului că nu a pus bine cepul, vinul a curs pe jos. Fiind audiat, Mitică a spus că nu a plătit pensia deoarece lucrează ocazional.
   Dosarul va fi soluționat la Judecătoria Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?