Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Bărbatul care a ajuns la spital cu un borcan în anus nu își amintește ce i s-a întâmplat


Situația bărbatului care a ajuns la Spitalul Adjud cu un borcan în anus, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean Focșani, este încă neclară. Potrivit unor surse, bărbatul le-a spus oamenilor legii mai multe variante asupra modului în care borcanul a ajuns în anusul său. Bărbatul a susținut că ar fi fost agresat, indicând două localități din județul Bacău, însă nu a putut preciza cu exactitate ce s-a întâmplat. 
Oamenii legii fac cercetări în urma sesizării primite din partea medicilor, dar încă nu există un dosar în lucru pentru vreo infracțiune. Bărbatul le-a povestit  polițiștilor că s-ar fi trezit pe marginea unui șanț și că nu știe ce s-a întâmplat, apoi a susținut că ar fi călătorit cu trenul și că în timpul călătoriei ar fi fost agresat.
    Reamintim că în cursul zilei de marți, un bărbat, cu vârsta de aproximativ 40 de ani, a ajuns la Spitalul Adjud cu un borcan în anus. Borcanul avea capacitatea de aproximativ de 500 de grame, era de formă hexagonală și învelit în folie de plastic. Conform unor surse, bărbatul ar fi declarat, când a ajuns la camera de gardă a Spitalului Adjud, că nu-și mai amintește ce s-a întâmplat cu el, că în timp ce s-ar fi aflat într-un tren, ar fi fost supus unei agresiuni și astfel s-ar fi trezit cu borcanul de sticlă introdus în anus. 
Medicii de la Spitalul Adjud au fost nevoiți să-l transfere pe bărbat la Spitalul Județean, după ce borcanul s-a spart. La Focșani, s-a intervenit chirurgical prin abdomen, pentru a-i fi extrase cioburile. „A fost o intervenție laborioasă și dificilă. Este un caz unic în cariera mea având în vedere dimensiunea obiectului”, ne-a spus medicul chirurg Liviu Petrea. Medicii au solicitat intervenția poliției având în vedere că pacientul a susținut că a fost agresat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?