Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Restricţie de circulaţie pe DN 24 Tişiţa – Cosmeşti


   Autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 7,5 tone și o lățime de gabarit de peste 2,60 metri, cu excepția autovehiculelor de transport persoane, nu mai pot circula pe DN 24  Tișița – Cosmești, până la data de 1 august a.c. Restricția a fost impusă ca urmare a unor lucrări de reparații ce se desfășoară pe acest drum. Circulația autovehiculelor care fac obiectul restricției de tonaj va fi deviată pe ruta DN 2 Focșani – DN 23 Vulturu – Nănești și DN 25 A Hanu Conachi – Galați.
   Polițiștii au adăugat că devierea pe ruta amintită anterior se va face doar  pentru autovehiculelor cu masa maximă totală autorizată de până în 16 tone. Autovehiculele care depășesc 16 tone nu pot trece peste podul de la Nănești pentru că și aici este restricție de circulație pentru cele cu masa maximă autorizată mai mare de 16 tone.
   Polițiștii ne-au mai spus că ruta ocolitoare pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată de până în 30 ton este DN 2 Tișița – Adjud – DN 11A Podu Turcului – Bârlad.
   În cazul autovehiculelor a căror masă maximă autorizată depășește 30 de tone, traseul de ocolire va fi  DN 2 Focșani – DN 23 Vulturu – Măicănești – Brăila – DN 2B Șendreni și DN 25 Tecuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?