Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

GALERIE FOTO: Terasa Restaurantului Casa Veche: O oază de relaxare şi eleganţă în mijlocul oraşului


   În zilele toride de vară, Restaurantul Casa Veche vă așteaptă la una dintre cele mai rafinate terase, care și-a deschis porțile pentru clienți, chiar în aceste zile.
   Într-un mediu rafinat, unde verdeața și mirosul proaspăt al plantelor și florilor de sezon se îmbină cu designul modern al mobilierului, vă puteți relaxa la sfârșitul unei zile de muncă sau pur și simplu puteți lua masa într-o zi în care doriți ca cina sau prânzul să fie mai mult decât o masă obișnuită. După ce restaurantul Casa Veche s-a reinventat, noii proprietari aducând un suflu de romantism și de eleganță locației prin detaliile deosebite pe care le-au adus în slujba clienților, a venit vremea ca alături de restaurant să funcționeze și o terasă în care, pe perioada verii să vă puteți destinde. Terasa Casa Veche își așteaptă permanent oaspeții lângă cascada artificială sau sub pergola din curtea restaurantului.
   Capacitatea terasei este de 150 de persoane. Clientii pot petrece o seară de vară într-o atmosferă relaxantă, la un pahar de vorbă și o pizza făcută în cuptor pe lemne. Pentru rezervări sau comenzi la domiciliu aveți la dispoziție numărul de telefon 0237/223300.
   Restaurantul și terasa Casa Veche vă asteaptă zilnic în Focșani vis-a-vis de Åžcoala 9.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?