Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VREMEA va fi mai caldă decât în mod normal


   VREMEA se va menține ușor mai caldă decât în mod normal în regiunile vestice, nordice și centrale, în timp ce în rest valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin în vest și nord-vest, dar cu unele înnorări în sudul, centrul și estul teritoriului. În special după-amiaza și seara, izolat și trecător, va ploua slab în sudul țării și în Carpații Meridionali. Vântul va prezenta unele întensificări ziua în sud-est și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12…13 grade în deltă și pe litoral și 24 de grade în nord-vest, iar cele minime se vor situa între 1 și 11 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până la -2 grade, unde vor fi condiții de brumă.
   În București, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.
   La munte, vremea se va menține ușor mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în Carpații Meridonali unde în special după-amiaza și seara, izolat și trecător, va ploua slab. Vântul va prezenta unele întensificări ziua în zona înaltă. Temperatura aerului nu va avea variații semnificative față de ziua precedentă..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?