Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Biletele la operetă, la ”superofertă”: plăteşti 6, primeşti 8


   Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” va poposi în premieră la Focșani, timp de trei zile, la sfârșitul acestei săptămâni, în zilele de 19, 20 și 21 aprilie, în cadrul unei microstagiuni care face parte dintr-un turneu național. La Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” vor avea loc trei spectacole.
   Vineri, 19 aprilie, de la ora 19.00, sunteți invitați la colajul de sansonete „Paris, Mon Amour”,  care are la bază compozițiile unor artiști francezi celebri, precum Edith Piaf sau Jacques Brel.   Spectacolul, regizat de Răzvan Ioan Dincă, reunește unele dintre cele mai celebre și apreciate piese de gen în interpretarea soliștilor Teatrului Național de Operetă, acompaniați de orchestră, cor și balet.
Tot vineri, de la ora 11.00, se va juca musicalul pentru copii „Frumoasa din pădurea adormită”, scris de Marius Å¢eicu și Silvia Kerim.
   Sâmbătă, 20 aprilie, focșănenii sunt invitați la spectacolul de gală „Opereta râde, cântă și dansează”, care va avea loc tot la Teatrul Municipal, de la ora 19.00. Protagonistă va fi focșăneanca Mioara Manea Arvunescu, prim-solistă a Teatrului Național de Operetă, alături de invitații săi: Valentino Tiron, Cătălin Petrescu, Amelia Antoniu, Florin Budnaru și Orest Pîslariu Ranghilof.
Reprezentanții Teatrului Municipal din Focșani anunță că prețul biletelor este de: 20 lei – balcon, 30 lei – stal și 40 lei – lojă. De asemenea, la șase bilete vândute se oferă două gratuit, așa încât dacă sunteți un grup de opt prieteni, veți plăti doar șase locuri.
   Duminică, 21 aprilie, va avea loc ultimul eveniment din cadrul acestei microstagiuni: un concert de muzică religioasă susținut de Corul Teatrului Național de Operetă, sub conducerea dirijorului Gabriel Popescu, la Biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Piața Unirii, începând cu ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?