Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Copil de 12 ani, accidentat la săniuş


   Un copil de 12 ani, din comuna Slobozia Bradului, a fost accidentat grav în timp ce se afla la săniuș. Åžoferul care l-a lovit cu mașina a plecat de la locul faptei, el fiind găsit de polițiști acasă. Accidentul s-a produs miercuri seara, la ora 20.30, pe drumul comunal 169, de pe raza localității Slobozia Bradului.
   Oamenii legii spun că Florin I., de 21 de ani, din comuna Tâmboiești, în timp ce conducea o autoutilitară Iveco, l-a accidentat grav pe I. S., de 12 ani, din Slobozia Bradului, care se juca cu sania pe partea carosabilă. „Conducătorul auto a părăsit inițial locul accidentului, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au explicat polițiștii.
   Oamenii legii i-au atenționat de nenumărate ori pe părinți să le acorde mai multă atenție copiilor și să nu-i lase să se joace pe partea carosabilă și nici nesupravegheați.
   Acesta nu este singurul conducător auto cercetat de polițiști. Oamenii legii mai spun că miercuri, la ora 10.35, l-au depistat pe DN 2 E85, în comuna Urechești, pe Titi Å¢., de 40 de ani, din comuna Gura Caliței, care conducea un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată din 26 ianuarie 2013. Pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare, iar mașina a fost indisponibilizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?