Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Amical la futsal: Progresul Focşani – United Galaţi


   Echipa de futsal Progresul Focșani va susține mâine, de la ora 17.00, primul meci de verificare, test amical programat în Sala Polivalentă împotriva colegei din liga I, United Galați. Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un test de verificare care a avut loc în luna septembrie la Focșani, victoria revenind gălățenilor cu 6-4. În campionatul ligii I, focșănenii au câștigat toate punctele, după victoria de acasă, 7-6. Campionatul ligii I la futsal se va relua pe 3 februarie, iar pe 10 februarie, Progresul Focșani va întâlni acasă echipa Smart Ionescu București.
   Prima întâlnire oficială din acest an, cea cu KSE Tg. Secuiesc (programată pe 3 februarie) a fost amânată la cererea echipei covăsnene.  Progresul Focșani a terminat prima parte a campionatului (turul și o etapă din retur) pe un onorabil loc IV, cu 21 puncte din 11 meciuri și un golaveraj, 63-60. Åži în acest an, iubitorii futsalului din Vrancea și nu numai pot urmări la lucru echipa Progresul pe postul Digisport. Televiziunea din Capitală a anunțat că va transmite în direct patru partide în care va evolua formația de pe Milcov.
   Astfel, pe 10 februarie, Digisport 2 va transmite întâlnirea de la Focșani dintre Progresul și ACS Smart Ionescu București, pe 26 februarie, joc din Cupa României dintre Dunărea Călărași și Progresul, pe 14 aprilie cel mai așteptat meci al sezonului pentru focșăneni, cel de pe teren propriu împotriva campioanei naționale en-titre, Cityus Tg. Mureș, iar pe 21 aprilie, gruparea de pe Milcov va juca în deplasare cu CSM Studențesc Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?