Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Este oficial: taxele și impozitele la Focșani rămân ca în 2012!


   Consilierii locali focșăneni au aprobat astăzi, în cadrul unei ședințe de îndată care a avut loc de la ora 12.00 la Primăria Focșani, o hotărâre prin care taxele și impozitele locale pentru acest an rămân neschimbate. Primarul Decebal Bacinschi a propus ca impozitele să nu fie mărite și să rămână la valoarea din anul trecut, pentru a respecta promisiunea pe care a făcut-o focșănenilor. „Suma pe care am fi încasat-o în plus prin indexarea impozitelor cu 16,1% nu ar fi fost așa de mare. Pentru că am promis cetățenilor că impozitele vor rămâne la fel ca și în anul trecut, vreau să mă achit de această promisiune”, a spus primarul Bacinschi în plenul Consiliului Local Focșani.
   Edilul a menționat că focșănenii care și-au achitat deja impozitele pe terenuri și clădiri la începutul acestui an, indexate cu 16%, la cerere, fie vor primi banii înapoi, fie vor plăti mai puțin anul viitor, prin compensație.
   Bacinschi a propus ca anul viitor, taxele și impozitele să fie indexate cu 16,1%, nivelul inflației pe ultimii trei ani. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?