Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Bătrân accidentat grav, la Odobeşti


   Un bărbat de 74 de ani, din Odobești, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a produs joi, în Odobești.
   Polițiștii au stabilit că victima, Tănasă R., s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost acroșată și accidentată grav de un autoturism Daewoo, condus de Costică F., de 47 de ani, din comuna Vârteșcoiu. După accident, victima a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar șoferul la poliție pentru a fi audiat. Totodată, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, constatându-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.
   De asemenea, polițiștii au venit cu precizări și în cazul accidentului produs joi noapte, pe raza localității Greșu, din comuna Tulnici, când un tânăr ce abia obținuse permisul s-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, Adrian M., de 23 de ani, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism Opel, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat cu mașina într-un copac. În urma accidentului, două surori, de 17, respectiv 19 ani, au fost rănite grav, iar fratele acestora, de 21 de ani, a fost rănit ușor. Cu răni ușoare s-a ales și o altă fată, de 15 ani, care era în mașină.
   Singurul care a scăpat fără răni a fost chiar șoferul, despre care polițiștii ne-au spus că era băut, el având o alcoolemie de 0,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?