Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Şapte maşini implicate într-o tamponare, pe strada Revoluţiei


   Åžapte mașini au fost avariate ieri, în urma unei tamponări, care s-a produs pe strada Revoluției din Focșani. Cinci dintre mașinile avariate erau parcate, iar două în trafic. Din informațiile primite de la polițiști, paguba produsă ar depăși 20 mii euro. Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui accident, fiind vorba doar de pagube materiale.
   Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspectorul Bogdan Toader, incidentul s-a produs în jurul orei 12.00. Un bărbat din Focșani, care conducea un autoturism BMW pe strada Revoluției, spre Åžoseaua de centură, s-a angajat în depășirea unui autoturism Opel. În momentul depășirii, BMW-ul a acroșat o Dacia și un alt BMW, care erau parcate pe sensul opus, după care a ricoșat în Opelul pe care vroia să-l depășească. După impact, una dintre mașini a fost proiectată într-un VW parcat, care la rândul său a fost proiectat într-un Mercedes, iar acesta din urmă a intrat într-un Matiz.
   Când au auzit zgomotul puternic, ce parcă nu se mai termina, oamenii care locuiesc în zonă au ieșit din apartamente să vadă ce s-a întâmplat. Când au ajuns în stradă și-au pus mâinile în cap. Un bărbat prezent la fața locului ne-a spus că „șoferul nu a ratat nimic. A dărâmat șapte dintr-o lovitură. Nu am văzut cum a fost, pentru că am coborât după aceea. Trebuie să fi avut viteză, dacă a lovit atâtea mașini”. Alte persoane au spus că șoferul Opel-ului ar fi efectuat o manevră fără să se asigure, în timp ce BMW-ul se angajase în depășirea sa.
   Polițiștii i-au testat cu aparatul alcooltest pe conducătorii BMW-ului și Opel-ului și spun că aceștia nu erau băuți. Opel-ul nu a mai pornit, motiv pentru care a fost tractat de la fața locului. Oamenii legii continuă verificările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul, soldat cu avarierea a șapte mașini.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?