Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

VIDEO şi GALERIE FOTO: Recitaluri şi FINALA EUROPA LEAGUE în Piaţa Unirii din Focşani


 

   Focșănenii au umplut ieri după-amiază Piața Unirii, unde a avut loc un spectacol dedicat Zilei Europei, organizat de Consiliul Județean Vrancea. Publicul, de toate vârstele, s-a simțit bine, a cântat și a dansat, mai ales că după o zi ploioasă a ieșit și soarele.
   Pe scena amplasată în Piață au cântat, începând cu ora 16.00, Ansamblul Folcloric „Å¢ara Vrancei”, DJ-ul Vali Bărbulescu, care a și prezentat spectacolul, Anka – Asia, Raluka, Maximilian, Alex Velea și Vunk.
   Spectatorii s-au simțit de minune. „Am ieșit la plimbare în parc, am văzut că este spectacol și am rămas aici. Este frumos, ne relaxăm după o zi grea la serviciu”, ne-a spus Cristina Ene. „Este frumos afară, muzică bună, mult tineret, este frumos să sărbătorim așa Ziua Europei”, crede și Ion Bucur, pensionar din Focșani.
   Åži artiștii care au urcat pe scenă pentru focșăneni s-au declarat încântați de public și de atmosferă și spun că revin de fiecare dată cu plăcere la Focșani. „A fost foarte bine, publicul a cântat cu mine. De fiecare dată când vin în Vrancea am o amintire foarte frumoasă, am participat la un festival aici, pe care l-am câștigat, Florentin Delmar. De fiecare dată plec cu aceeași senzație, de bine. Le transmit vrâncenilor, de Ziua Europei, să fim cu toții un pic mai buni, mai toleranți”, ne-a declarat Raluka.
   DJ-ul Vali Bărbulescu ne-a spus că în Focșani oamenii știu cu adevărat să se simtă bine. „La Focșani e frumos, ca de fiecare dată când am fost, să cânt sau să prezint. Am și mixat puțin înainte, oamenii au reacționat bine, s-au mișcat, pentru mine asta e cel mai important, să văd oamenii zâmbind, simțindu-se bine. Focșaniul este unul dintre acele orașe unde oamenii știu să se simtă bine, nu vin să-și arate hainele sau mașinile. Mesajul pentru Ziua Europei este că noi, românii, trebuie să învățăm să fim europeni. Am intrat oficial în Europa, dar există încă multe lucruri care nu ne lasă să fim considerați adevărați europeni. Cred că încet, încet, putem face marea Europă”, ne-a spus Vali Bărbulescu.
   Anca, fosta membră a trupei Asia, mărturisește că nu va pleca din Vrancea fără o sticlă de vin. „Ne-am simțit foarte bine, de câte ori venim atmosfera este incendiară. Am făcut show, am luat doi băieți de-ai voștri pe scenă, am dansat împreună, a fost frumos, ca de obicei.  Mie îmi place mult când vin la Focșani, am anunțat pe toate site-urile venirea mea aici și ne-am simțit extraordinar. De Ziua Europei, vă urez toate gândurile de bine. Toată lumea m-a rugat să aduc vin de aici, de la voi”, ne-a spus Anca, ex-Asia.
   Åži Maximilian a dat multe autografe fanilor din Focșani. „A fost frumos, s-a auzit marfă. Am cântat cele mai cunoscute melodii ale mele și mă bucur că sunt apreciate. La un astfel de eveniment este prima oară când ajung la Focșani. De această zi mă leagă faptul că pe 9 mai, acum câțiva ani, am urcat eu prima oară pe scenă, cu Grasu”, ne-a spus  Maximilian.
   După încheierea spectacolului, focșănenii au putut urmări pe ecranele mari amplasate în Piața Unirii meciul din finala Europa League, între Atle-tico Madrid și Athletic Bilbao, care s-a jucat pe Arena Națională din București.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?